In cele ce urmeaza va vom aduce la cunostinta detalii despre aceasta reteta de placinta cu branza de vaci, pentru care veti avea nevoie de 1 kilogram de branza de vaci, 10 oua, sare, ½ lapte, 1 kilogram de faine, coaja de lamaie, un pahar de smantana, 2 linguri de untura, si nu in ultimul rand doua linguri de zahar tos. Aceste ingrediente sunt necesare pentru a crea o portie pentru 8 persoane si dupa cum va puteti inchipui mai puteti scoate sau mai puteti adauga ingrediente in cazul in care sunt mai putine sau mai multe persoane prezente la masa.
Astfel, pentru inceput trebuie sa cerneti faina, sa puneti o lingurita de sare, pentru ca mai apoi sa framantati aluatul impreuna cu laptele cald si cu un ou intreg. Dupa aceasta etapa, dupa ce ati facut aluatul urmeaza sa il intindeti in foi, si sa il ungeti usor cu o lingura de untura, pentru ca mai apoi sa le impaturiti si sa le lasati in congelator circa o ora. In cazul in care nu aveti frigider legati aluatul in folie si in tifon si il puteti lasa in galeata de la fantana pentru a se raci suficient de bine...
Citeste reteta completa pe www.localuriinbucuresti.ro
Postări populare
-
Misterul si pasiunea pentru gatit se lasa descoperit in fiecare preparat. Credem cu tarie ca poti simti cu adevarat ce inseamna o mancare...
-
Localuri in Bucuresti – Noi iti gasim localul pentru evenimente Localuri in Bucuresti este locul in care gasesti tot ce te i...
-
De curand am poposit la un restaurant nou deschis la noi in cartier : Trattoria di Parma . Inca un restaurant cu specific italienesc, aceste...
-
Revelion 2014 ? Cum ar fi mai simplu sa gasesc o locatie potrivita pentru revelion? Raspunsul il gasim pe internet. Este era internetului ,...
-
Da, este posibil sa slabesti inainte de nunta, si sa scapi de cateva kilograme, dar trebuie sa fii consienta de faptul ca va trebui sa fii...
-
In cele ce urmeaza va vom aduce la cunostinta detalii despre aceasta reteta de placinta cu branza de vaci, pentru care veti avea nevoie de 1...
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu