Postări populare

vineri, 29 august 2014

Reteta traditionala de placinta cu branza de vaci

In cele ce urmeaza va vom aduce la cunostinta detalii despre aceasta reteta de placinta cu branza de vaci, pentru care veti avea nevoie de 1 kilogram de branza de vaci, 10 oua, sare, ½ lapte, 1 kilogram de faine, coaja de lamaie, un pahar de smantana, 2 linguri de untura, si nu in ultimul rand doua linguri de zahar tos. Aceste ingrediente sunt necesare pentru a crea o portie pentru 8 persoane si dupa cum va puteti inchipui mai puteti scoate sau mai puteti adauga ingrediente in cazul in care sunt mai putine sau mai multe persoane prezente la masa.

Astfel, pentru inceput trebuie sa cerneti faina, sa puneti o lingurita de sare, pentru ca mai apoi sa framantati aluatul impreuna cu laptele cald si cu un ou intreg. Dupa aceasta etapa, dupa ce ati facut aluatul urmeaza sa il intindeti in foi, si sa il ungeti usor cu o lingura de untura, pentru ca mai apoi sa le impaturiti si sa le lasati in congelator circa o ora. In cazul in care nu aveti frigider legati aluatul in folie si in tifon si il puteti lasa in galeata de la fantana pentru a se raci suficient de bine...

Citeste reteta completa pe www.localuriinbucuresti.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu